צדפות סויה הדרים עם אטריות סובה
צדפות סויה הדרים עם אטריות סובה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 898 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם רוטב שום צ'ילי, שמן שומשום, חומץ אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו צדפות מזוגגות במיסו עם אטריות סובה, אטריות סובה הדרים, ו מרק אסיאתי עם שרימפס עלום, צדפות, ואטריות סובה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים 1 כפית שמן בתבנית אפייה רדודה; להוסיף צדפות צלחת בשכבה אחת. להשרות 4 דקות בכל צד.
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
הסר צדפות מן המנה, הזמנת מרינדה.
הוסף צדפות למחבת; saut 1 דקה בכל צד או עד כמעט עשה.
הסר צדפות מהמחבת; להתחמם.
המקום שנותר מרינדה במחבת; להביא לרתיחה. להחזיר צדפות למחבת; לבשל 1 דקה. לזרוק אטריות עם מלח ובצל ירוק.
מניחים 1 תערובת אטריות כוס על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל מנה עם כ 3 צדפות, טפטוף עם רוטב 1 כף.
Vinaigrette אפונה מאודה: קיטור 1 כוס אפונה שלג 1 כוס גזוז סוכר snap אפונה, מכוסה, 3 דקות או עד פריך-מכרז.
שלב עם 1/3 כוס דק פרוס צנוניות.
שלב 1 כף חומץ אורז, 1 רוטב סויה כף, 2 כפיות שמן קנולה, 1 1/2 כפיות מירין, 1/4 כפית פלפל שחור, ו 1/8 כפית מלח כשר; מערבבים עם ויסקי.
יוצקים על תערובת אפונה; לזרוק.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.