קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

צדפות עם אספרגוס

צדפות עם אספרגוס
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. אם $2.52 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות עם אספרגוס יכול להיות נהדר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אספרגוס, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-72 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו צדפות ים ברוטב אספרגוס, צדפות ואספרגוס מוקפץ, ו צדפות מוקפצות עם אספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
אספרגוס לקצץ, ואז לחתוך גבעולים לפרוסות אלכסוניות בעובי 1/4 אינץ', משאיר טיפים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ כבד nonstick מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז אספרגוס sauté, ערבוב מדי פעם, עד רק מכרז, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
העברה עם כף מחורצת לצלחת, הזמנת מחבת את החום (לא נקי).
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
צדפות טפיחה יבש ומפזרים פלפל 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים 1 כף שמן למחבת ולחמם על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים חצי צדפות, מתהפכים פעם אחת, עד השחמה ורק מבושל דרך, 4 עד 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להעביר צדפות עם מלקחיים לצלחת אחרת כמו מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
למחוק מחבת עם מגבות נייר, ולאחר מכן להוסיף שמן כף הנותרים חום עד חם אבל לא עישון. הצדפות שנותרו מטוגנות, מתהפכות פעם אחת, עד השחמה ובישול דרך, 4 עד 6 דקות בסך הכל, העברה לצלחת. (אין למחוק מחבת לאחר אצווה שנייה.)
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בזהירות להוסיף יין וחומץ למחבת (תערובת עשויה להתזה) ומרתיחים, גירוד חתיכות חומות, עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את כל מיצי הצדפות שנצברו על הצלחת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
10
להפחית את החום נמוך להקציף בחמאה, 1 כף בכל פעם, עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מוסיפים אספרגוס ונותר 1/4 כפית מלח ומבשלים עד מחומם דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
מגישים צדפות עם אספרגוס ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.