, המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 402 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך אבוקדו בשלים, חמאה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלט תפוזים-אבוקדו עם Jicama, Jícama, אבוקדו, צנון & סלט תפוזים עם כוסברה, ו סלט סלק מגורר עם ג'יקמה, אבוקדו וכתום (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה לא מקל, מורחים תפוחי אדמה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים חמאה ומים 3/4 כוס. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מכוסה חלקית, עד שהמים מתאדים ותפוחי אדמה רכים, 8 עד 10 דקות. לחשוף, להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה רק מתחילים להפוך זהב על הקצה, על 5 דקות. מתבלים קלות במלח ופלפל ושומרים על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
בינתיים, עם סכין קטנה, חדה, קצוות חתוכים כתום להגדיר בצד לחתוך. בעקבות עקומת הפרי, חותכים את הקליפה ואת החיקוי הלבן.
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 פלפל ארבול מיובש
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
Jicama
3 מקלות בייגלה
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים מחבת גדולה וכבדה (לא מקל) על חום גבוה. צדפות העונה עם מלח ופלפל. מערבולת בשמן וחום עד שרק מתחיל לעשן. Sear צדפות עד השחמה, על 1 דקה. הפעל לצרוב עד רק מבושל דרך, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחלקים תפוחי אדמה בין 4 רחב, קערות רדודות. מסדרים 3 צדפות בכל קערה וכפית על תערובת ג ' יקמה וכתום. קערות עליונות עם חתיכות שמיר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
Jicama
3 מקלות בייגלה
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
* כל תפוז עובד בצלחת זו ,אבל קארה מחזיקה את צורתו טוב במיוחד כאשר לקוביות.
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.