קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

צדפות עם פנצ'טה ובצל ירוק

צדפות עם פנצ'טה ובצל ירוק
צדפות עם פנצ'טאן ובצל ירוק עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש בידכם בגט, צדפות דובדבן, שמן זית ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מתכונים דומים: צדפות בגריל עם בצל ירוק ומלפפון, צדפות מאודות עם ג'ינג'ר ובצל ירוק, ו קזינו צדפות עם פנצ'טה.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים פנצ ' טה ומבשלים 3 דקות, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
3
מוסיפים בצל ירוק, צדפות ורמוט (אם משתמשים) ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ורמוטורמוט
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
4
מוסיפים 1 כוס מרק ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 5 עד 7 דקות, עד שהקליפות נפתחות. מחק את כל הקליפות שאינן נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
בעזרת כף מחוררת מוציאים צדפות מהתבנית ומניחים בצד. מבשלים 2 דקות עד שהרוטב מסמיך. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מגישים 1/2 מהצדפות (24 עד 3
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
7
מעל אורז ומכסים ברוטב סמיך. למעלה עם פטרוזיליה ומגישים עם טוסט השום. שמרו את שאר הצדפות (כ -2 תריסר) לפטוצ ' יני, אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
חותכים את הבגט לפרוסות בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
9
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים עליהן מעט שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
אופים כ -10 דקות, עד להזהבה ופריכה. בעודו חם, משפשפים את שן השום על הטוסטים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט. שרדונה חמאתית נהדרת לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכה שלך, ריזלינג חצי יבש יכול לאזן את החום. טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה
טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי וייחודי לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים בניואנסים קלים של טוסט. על החיך, הוא מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.