קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

צדפות צלויות עם קרם סלרי וחזיר וירג'יניה

צדפות צלויות עם קרם סלרי וחזיר וירג'יניה
צדפות צלוי עם קרם סלרי ו חזיר וירג'יניה נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם עלי דפנה, פלפל, זרעי סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 51%, וזה טוב. צדפות צלויות עם קרם סלרי וחזיר וירג'יניה, צדפות צלויות, ו צדפות צלויות דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שאק את הצדפות ונקז, ושמור את ליקר הצדפות לרוטב ולקליפות העליונות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
בסיר שאינו מאכל, מוסיפים את ליקר הצדפות, 8 אונקיות של השמנת הכבדה, זרעי הסלרי, עלי הדפנה, הפטרוזיליה, גרידת הלימון והמיץ. מביאים לרתיחה ולתת להפחית על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מסננים דרך מסננת דקה ומחזירים את תערובת השמנת לסיר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים את הסלרי והחזיר הקצוצים דק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
מוסיפים את הפלפל השחור ובודקים אם יש מליחות, מכיוון שהחזיר יוסיף הרבה מלח לתערובת. אם זה מלוח מדי, (חזיר ישתנה מליחות) להוסיף קצת יותר שמנת. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
מסננים את שורש הסלרי, ובסיר אחר מוסיפים את שורש הסלרי. מכסים במים טריים ומלוחים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהם רכים ומסננים. במעבד מזון מוסיפים את שורש הסלרי, החמאה ושאר השמנת והמחית.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
מניחים 1/2 כפית ממחית שורש הסלרי לכל אחת מקליפות הצדפות, מעליהם צדפה, וכף את קרם חזיר הסלרי מעל הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
10
מניחים את הצדפות הממולאות על מצע מלח ים על תבנית וצולים בתנור למשך כ -5 דקות או עד להשחמה ומבעבע.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מגישים בבת אחת.

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet

שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה חמאתית נהדרת לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכה שלך, ריזלינג חצי יבש יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
תווים צעירים של לימון ויערה מרובדים על מלון בשל, אגוז מוסקט וציפורן. תפיסת המתיקות נגזרת מהבשלות הפרי, מזדקנת על שקעי שמרים מעורבבים באופן קבוע בנוכחות אלון צרפתי מיושן.