קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

צדפות צרובות ורוטב תפוחים ירוקים

צדפות צרובות ורוטב תפוחים ירוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צדפות צרובות ורוטב תפוח ירוק. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 2 . אם יש לכם כמה נבטים, תפוחים, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוחים הירוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרוק - סיר תפוחים אפויים כקינוח. נסו צדפות צרובות על תרד עם רוטב תפוחים-ברנדי שמנת, צדפות צרובות עם בייקון, כרוב ותפוח, ו צדפות צרובות מחבת עם כרובית, חזרת ותפוח (מתכונים דומים).

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.