צדפות צרובות עם חזיר מטוגן בבייקון
צדפות צרובות עם חזיר מטוגן בבייקון ואינו מכיל גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך צדפות ים, בצל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צדפות צרובות עם חזיר מטוגן בבייקון, סטייק צרוב עם כרישה צלויה וצ'ארד, ו צדפות צרובות עם כרוב מטוגן ירוקים ורוטב סיידר.
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה, מבשלים את הבייקון על אש מתונה עד פריך, 4 דקות. כפית את כל אבל 2 כפות של השומן.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים, מערבבים, עד שהתרכך מעט, 3 דקות.
מוסיפים את השום ומערבבים עד מכרז אבל לא השחמה, 2 דקות.
מוסיפים את העגבנייה ומבשלים עד שהיא מתחילה להישבר, 2 דקות.
מוסיפים את הגבעולים chard ומבשלים עד פריך במכרז, 4 דקות.
מוסיף את עלי סלק ומבשלים על חום גבוה בינוני, משליך, עד נבול, 5 דקות; לנקז את כל נוזל.
מוסיפים את רוטב הסויה ומבשלים עד שהעלים רכים, 2 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מתבלים את הצדפות במלח ופלפל. במחבת גדולה אחרת, לחמם את השמן עד רק עישון.
מוסיפים את הצדפות ומבשלים על אש גבוהה במשך 30 שניות. להפחית את החום עד בינוני ומבשלים עד הזהב בתחתית, על 3 דקות. סובב את הצדפות והוסף את החמאה. לבשל, כפית את החמאה על הצדפות, עד רק לבן לאורך, על 3 דקות. כף chard על צלחות, למעלה עם הצדפות ומגישים.