קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

צדפות צרובות עם עגבניות Beurre Blanc

צדפות צרובות עם עגבניות Beurre Blanc
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . אם יש לך מלח, מים, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: צדפות צרובות מחבת עם עגבנייה ושוקולד לבן Beurre Blanc, צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc, ו צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc.

הוראות

1
משרים עגבניות במים חמים עד לריכוך, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
לנקז ולטפוח יבש, ואז לטחון. מערבבים יחד עגבניות, חמאה, ומלח, ולאחר מכן ליצור יומן 8 אינץ ' על גיליון של ניילון לעטוף וצינה, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
חותכים חמאת עגבניות ל -12 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
לבשל שאלוט ב 1 חתיכת חמאת עגבניות (לשמור על שאר החמאה מקורר) בסיר כבד קטן על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים יין ומרתיחים עד הנוזל מצטמצם כ 1/3 כוס, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
להפחית את החום נמוך, להקציף הנותרים חמאת עגבניות קר 1 חתיכת בכל פעם, הוספת כל חתיכה לפני הקודם יש נמס לחלוטין והרמה מחום מדי פעם כדי תערובת מגניב (רוטב לא צריך לקבל חם מספיק כדי להפריד).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מקציפים במים ומיץ לימון, ואז מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
להעביר beurre blanc לקערה ולשמור חם, מכוסה, בקערה גדולה יותר של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
Beurre BlancBeurre Blanc
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
צדפות פט יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב 6 עד 8 צדפות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, 2 עד 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להעביר מגש כמו מבושל ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף. צורב צדפות שנותרו באותו אופן, מוחק מחבת והוספת על 1 כפית שמן בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
כף 3 כפות beurre blanc על כל אחד 6 צלחות, ואז למעלה עם צדפות.
מרכיבים שתצטרך
Beurre BlancBeurre Blanc
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.