צדפות תער מוכות בירה
צדפות תער מוכות בירה זה ... חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 79 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, טריזי לימון, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו צדפות גילוח Madras בגריל עם רוטב קשת מוקפץ וקורני, בקלה מוכה בירה, ו בקלה מוכה בירה (מתכונים דומים).
הוראות
למלא סיר גדול ועמוק עם 1 1/2 ב. שמן, להכניס מדחום ומטגנים עמוק, ולהביא 375 על חום בינוני גבוה. מחממים תנור ל 20
להקציף ביצה בקערה גדולה להתמזג.
מוסיף קמח ותבלינים, אבל לא לערבב.
הוסף בירה ממש לפני השימוש (כך הבלילה שומרת כמה בועות; זה יהפוך את הציפוי אור פריך) ו לטאטא עד חלקה.
מוסיפים צדפות לבלילה ומערבבים היטב את המעיל. באמצעות כף מחוררת או מלקחיים, להרים כף מלאה צדפות, ניקוז הבלילה עודף; נמוך יותר לתוך שמן, רועד כף קצת להפריד גושים. לעמוד בחזרה (צדפות עשויות ניתזים) ומבשלים עד הזהב בכל רחבי, מפנה פעם אחת, 1 1/2 עד 2 דקות; להתאים את החום לפי הצורך כדי לשמור על שמן ב 37
מעבירים צדפות לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר.
מפזרים קלות עם מלח ולשמור חם בתנור בזמן שאתה מבשל צדפות שנותרו.
מגישים מיד עם טריזי לימון ועוד מלח לפי הטעם.
שמים צדפות במסננת ושופכים עליהם מים רותחים רק עד שהקונכיות נפתחות. לשטוף עם מים קרים עד קריר. בעדינות למשוך צדפות מן הצדפות, לחתוך את השריר כי מצרף כדי לשחרר את הבשר.
תחתוך את הקצה הכהה של סיפון הרזה. עם מספריים, לחתוך צדפה לאורכו מן סיפון לבסיס של דיגר (רגל) ולפתוח.
הנח צדפה שטוחה וחותכת סביב זימי שיזוף חלקלקים, פה, וחופר כדי להפריד אותם משאר הבשר הלבן.
לסחוט דיגר כך הבטן הכהה מראה דרך הבשר, ואז לגזור סביבו זימים ולהסיר. אם מוט ברור קופץ החוצה, להשליך אותו גם כן.
פורס דיגר פתוח לאורכו, להיפתח, ולשלוף את וריד החול הכהה. הבשר הלבן יוצא בשתי חתיכות מסודרות ברגע שיש לך קצת תרגול. לשטוף בשר צדפות.
* אתה יכול גם לקנות צדפות תער פגז בעונה בכמה חנויות דגים המומחיות החוף המערבי. או לקנות אותם פגז (בעונה) מ wildsalmonseafood.com