קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

צדפות תער מוכות בירה

צדפות תער מוכות בירה
צדפות תער מוכות בירה זה ... חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 79 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, טריזי לימון, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו צדפות גילוח Madras בגריל עם רוטב קשת מוקפץ וקורני, בקלה מוכה בירה, ו בקלה מוכה בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
למלא סיר גדול ועמוק עם 1 1/2 ב. שמן, להכניס מדחום ומטגנים עמוק, ולהביא 375 על חום בינוני גבוה. מחממים תנור ל 20
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
להקציף ביצה בקערה גדולה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיף קמח ותבלינים, אבל לא לערבב.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4
הוסף בירה ממש לפני השימוש (כך הבלילה שומרת כמה בועות; זה יהפוך את הציפוי אור פריך) ו לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים צדפות לבלילה ומערבבים היטב את המעיל. באמצעות כף מחוררת או מלקחיים, להרים כף מלאה צדפות, ניקוז הבלילה עודף; נמוך יותר לתוך שמן, רועד כף קצת להפריד גושים. לעמוד בחזרה (צדפות עשויות ניתזים) ומבשלים עד הזהב בכל רחבי, מפנה פעם אחת, 1 1/2 עד 2 דקות; להתאים את החום לפי הצורך כדי לשמור על שמן ב 37
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מעבירים צדפות לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מפזרים קלות עם מלח ולשמור חם בתנור בזמן שאתה מבשל צדפות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
מגישים מיד עם טריזי לימון ועוד מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
(או או רגיל)(או או רגיל)
1
שמים צדפות במסננת ושופכים עליהם מים רותחים רק עד שהקונכיות נפתחות. לשטוף עם מים קרים עד קריר. בעדינות למשוך צדפות מן הצדפות, לחתוך את השריר כי מצרף כדי לשחרר את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
תחתוך את הקצה הכהה של סיפון הרזה. עם מספריים, לחתוך צדפה לאורכו מן סיפון לבסיס של דיגר (רגל) ולפתוח.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
הנח צדפה שטוחה וחותכת סביב זימי שיזוף חלקלקים, פה, וחופר כדי להפריד אותם משאר הבשר הלבן.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
לסחוט דיגר כך הבטן הכהה מראה דרך הבשר, ואז לגזור סביבו זימים ולהסיר. אם מוט ברור קופץ החוצה, להשליך אותו גם כן.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
פורס דיגר פתוח לאורכו, להיפתח, ולשלוף את וריד החול הכהה. הבשר הלבן יוצא בשתי חתיכות מסודרות ברגע שיש לך קצת תרגול. לשטוף בשר צדפות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
* אתה יכול גם לקנות צדפות תער פגז בעונה בכמה חנויות דגים המומחיות החוף המערבי. או לקנות אותם פגז (בעונה) מ wildsalmonseafood.com
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט