קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות50
ציון בריאות25
מגזין

צד גודל תפוחי אדמה צ'יפס עוף לאפות

צד גודל תפוחי אדמה צ'יפס עוף לאפות
צד גודל צ'יפס עוף לאפות יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 50 מנות עם 913 קלוריות, 62 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם סלרי, גבינת צ'דר, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוח האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי בטטה כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכונים דומים: מכרזי עוף בצל פריך בגודל מסיבה, עוגת גלידה קלה + {טיפים למסיבת גודל משפחה}, ו בלתי אפשרי ארוחת בוקר קלה לאפות (קהל גודל).

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) ומשמנים קלות שתי מנות אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
בקערה גדולה משלבים את העוף, הסלרי, הבצל הירוק והשקדים; מערבבים היטב. בקערה גדולה נפרדת מערבבים יחד מיונז ומיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מערבבים את שתי התערובות ומערבבים יחד.
4
מורחים שבבי תפוחי אדמה בתחתית כלי האפייה המוכנים, ואז מורחים 1/2 מתערובת העוף בכל מנה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 35 עד 45 דקות, או עד מבעבע. למעלה עם פירורי שבבי תפוחי אדמה וגבינה שנותרו ואופים עוד 5 עד 10 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק