צינורות טריים עם חזיר בר ראגו: Fusi con Cinghiale עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2537 קלוריות, 190 גרם חלבון ו 135 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-57 דקות. גשו לסופר וקנו כנפי עוף, ביצים, גרגירי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. נסו Cinghiale ב agrodolce (חזיר בר חמוץ מתוק), חזיר בר בסגנון של הצד המזרחי: Cinghiale di Calitri, ו גרגנלי עם חזיר בר ראגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
על משטח עבודה נקי, תל 3 1/2 כוסות קמח, הזמנה 1/2 כוס. יוצרים באר במרכז התל ומניחים את הביצים, המלח ושמן הזית במרכז הבאר. מקציפים את החומרים הרטובים במזלג וטפטוף איטי במים החמים. התחל לשלב את הקמח למרכז הבאר, קצת בכל פעם, עד שהכל משולב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
עם ידיים נקיות, מקומטות, ללוש את הבצק במשך 20 דקות ביד, או להשתמש בהתקשרות הוו בצק במיקסר. הבצק צריך להיות חלק ו satiny.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
תן לנוח 2 שעות, מכוסה ומקורר, לפני מתגלגל החוצה.
4
חותכים את הבצק לשלישים או לרבעים, ומתגלגלים להגדרה השנייה הדק ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות
5
חותכים את הפסטה לרצועות עבות 1 1/2 אינץ' , ואז להניח את הרצועות על גבי אחד אחר להרכיב ערימות 3.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
6
חותכים את הרצועות לרוחב בזווית קלה במרווחי 2 אינץ', ויוצרים lozenges.
7
מגלגלים כל גלולה לצורת קולמוס, לוחצים על הקצוות יחד כשהם חופפים. מניחים בצד על תבנית אפייה, מכוסה במגבת לחה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
בתבשיל גדול, לשלב את הבצל, pancetta, ושמן זית ומבשלים על חום גבוה עד הבצל הוא זהוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים את הגזר, עלי דפנה, ציפורן ורוזמרין. מתבלים היטב עם מלח ופלפל, ואז דוחפים את הארומטיקה לצד אחד של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומוסיפים לסיר. מבשלים מעל חום גבוה עד שהוא השחמה מכל הצדדים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים אותו ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
12
מוסיפים את היין ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
מוסיפים את העגבניות והמניות, מערבבים אותם ביסודיות, ואז מבשלים במשך 3 שעות, או עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
14
הסר את הבשר והנח בצד. לאחר הבשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס אותו עם מזלג. להחזיר את הבשר לסיר ומבשלים עוד 30 דקות, עד שזה עקביות רגו עבה נחמד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את הקוצים פסטה במים רותחים עד במכרז עדיין אל דנטה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
16
מסננים וזורקים בקערה גדולה עם ראגו מספיק כדי לצפות את הפסטה אבל לא להציף אותו.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
17
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
18
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
19
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 6 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
21
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.