אם יש לך אגוז מוסקט טחון, חמאה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. מתכונים דומים: פנקייק קינמון עם ציפוי תפוח חמאתי חם, מאפינס קינמון תפוחים עם ציפוי קינמון, ו פנקייק מחיטה מלאה עם ציפוי תפוח חם.
הוראות
1
מערבבים יחד סוכר קורנפלור במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים תפוחים ואת 4 המרכיבים הבאים, ומביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. מרתיחים 1 דקה; להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 12 דקות או עד תפוחים הם במכרז. מערבבים בחמאה.