ציר עוף דורש בערך 14 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 10. לבמנה עיקרית זו יש 415 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. אם יש לכם כרישה, מים, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. ציון זה מוצק. נסו ציר ירקות-מלאי טוב חשוב, {וידאו} איך מכינים ציר עוף בסיסי משאריות עוף, ו ציר עוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים עוף, ירקות ועשבי תיבול ותבלינים בסיר 12 ליטר. סט נפתח ספינת סל ישירות על מרכיבים בסיר ויוצקים מעל מים. מבשלים על אש גבוהה עד שמתחילים לראות בועות פורצות דרך פני הנוזל. מנמיכים את האש לבינונית נמוכה כך שהמלאי ישמור על רתיחה נמוכה ועדינה. רזה את החלאה מן המניה עם כפית או מסננת רשת בסדר כל 10 עד 15 דקות עבור השעה הראשונה של בישול פעמיים בכל שעה במשך 2 השעות הבאות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הוסף מים חמים לפי הצורך כדי לשמור על עצמות וירקות שקועים. מבשלים ללא כיסוי במשך 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מסננים מלאי דרך מסננת רשת דקה לתוך סיר גדול אחר או מיכל חסין חום שמשליך את המוצקים. מצננים מיד במקרר גדול של קרח או כיור מלא במי קרח עד מתחת ל 40 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מכניסים למקרר למשך הלילה.
6
הסר שומן מוצק מפני השטח של נוזל ולאחסן במיכל עם מכסה במקרר במשך 2 עד 3 ימים או במקפיא עד 3 חודשים. לפני השימוש, מביאים לרתיחה במשך 2 דקות. השתמש כבסיס למרקים ורטבים.