צלוי בקר מרוסק
ברביקיו בשר טחון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 295 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, אבקת שום, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 96 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. נסו בשר בגריל מגורר, בשר טחון, ו בשר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות (135 מעלות C).
מניחים צלי במחבת צלייה גדולה ומפזרים בצל קצוץ מעל.
בקערה גדולה, לשלב רוטב ווסטרשייר, עשן נוזלי, אבקת שום, מלח ופלפל.
יוצקים בירה, מערבבים ומוסיפים למחבת צלייה.
מכסים ומבשלים בתנור ב 275 מעלות F (135 מעלות C) במשך 4 עד 5 שעות.
כאשר בשר מבושל, לגרוס בשר עם 2 מזלגות, להוסיף רוטב ברביקיו ומערבבים היטב.