צלחת עמוקה נקניק איטלקי ופיצה פטריות
צלחת עמוקה נקניק איטלקי ופיצה פטריות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. למנה העיקרית הזו יש 2123 קלוריות, 92 גרם חלבון, ו 120 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 1. אם יש לכם שמרים, קמח, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כף מעולה של 90%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון איטלקי נקניק עמוק צלחת פיצה, פיצה עם נקניקיות, בצל ופטריות, ו פיצה עמוקה עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה.
הוראות
לבצק: ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה קטנה; תן לעמוד 5 דקות.
מערבבים קמח ומלח במעבד מזון.
מוסיפים תערובת שמרים ודופק רק עד לחות. כאשר המכונה פועלת, יוצקים שמן דרך צינור הזנה ומעבדים עד שהבצק מתחיל לעזוב את דפנות הקערה ויוצר כדור. מוציאים בצק מהמעבד ולשים ביד למשך 1 דקה על משטח מקומח קלות.
מניחים כדור בצק בקערה קטנה משומנת והופכים לראש השמן. מכסים במגבת מטבח נקייה ומניחים לתפיחה למשך 30 דקות או עד לגודל כפול.
מחממים תנור ל - 425 מעלות צלזיוס.משמנים קלות תבנית פיצה עמוקה בגודל 10 אינץ ' או מחבת בטוחה לתנור. בצק עיתונות לאורך תחתון ועל 1 אינץ עד צדדים של מחבת עד קצה איפור העלה.
אופים 10 דקות או עד להשחמה קלה.
בזמן שהקרום נאפה, מבשלים נקניק על אש בינונית במחבת גדולה במשך 8 עד 10 דקות או עד שהנקניק מבושל לחלוטין, תוך ערבוב תדיר.
מסננים כל שומן. מניחים בצד עד מוכן לשימוש.
[ניקוי טיפ: ברגע הכיריים הוא מגניב, לנגב את כל שמן מתיז עם קלורוקס וחיטוי מגבונים*. שטפו ידיים לאחר השלמתן.]
מוציאים את הקרום מהתנור ודוקרים כל בועות אוויר בעזרת מזלג. כפית רוטב פיצה על קרום, מתפשט באופן שווה. למעלה עם נקניק מבושל, פטריות וגבינות מוצרלה ופרמזן.
אופים פיצה במשך 15 דקות יותר או עד שקצה הקרום מזהיב והגבינה נמסה.
חותכים ל -8 טריזים להגשה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות את סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור ארצי. הטעמים הטאניקים, בני האלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם וארצי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק צ ' יאנינה פרוס, או עם משחק, כמו פסיון ממולא בכמהין. זה גם מעולה עם גבינה בוגרת.