צלי בלסמי עם בצל ופטריות
אם יש לך פטריות קרמיני, סוכר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו קברנה-המבורגרים בלסמיים עם פטריות מוקפצות ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
* אם זה לא נעשה כבר, לקשור את הבשר סביב "המותניים" שלה עם חוט בישול כך שזה לא להתפרק במהלך הבישול.
מערבבים את פורצ ' יני מרק בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
הסר את פורצ ' יני עם כפית מחוררת, קוצצים גס, ולהניח בצד. מסננים את המרק דרך מסננת בסדר ולהניח בצד.
לשפשף את הבשר עם מלח ופלפל.
מחממים 2 כפות שמן במחבת קלייה או תנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה. מבשלים את הבשר עד השחמה היטב, על 2 עד 3 דקות לכל צד.
להעביר את הבשר לצלחת ולהניח בצד.
להפחית את החום בינוני, להוסיף את השמן הנותר, בצל, פטריות קרמיני, שום, ורוזמרין למחבת ולבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות והבצל רכים, על 5 עד 7 דקות. להחזיר את הבשר לסיר ולהוסיף את פורצ ' יני, מרק מתוח, חומץ וסוכר. מעל חום גבוה, מביאים לרתיחה. כיסוי (עם רדיד אלומיניום אם באמצעות מחבת צלייה).
מעבירים לתנור ומבשלים עד שהבשר רך מאוד, כ 2 1/2 עד 3 שעות.
להעביר את הבשר ללוח חיתוך לכסות בנייר כסף כדי להתחמם. עם כף מחורצת, להסיר את הירקות ואת המילואים.
מניחים את המחבת על חום גבוה ומרתיחים את נוזל הבישול עד מופחת בחצי, על 15 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל טחון טרי.
כדי לשרת, לחתוך את הצלי על פני התבואה לפרוסות דקות.
מניחים אותם על המגש עם הירקות והכפית על חלק מהרוטב.