קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

צלי בקר ביין אדום (Carni Arrosto al Vino Rosso)

צלי בקר ביין אדום (Carni Arrosto al Vino Rosso)
גשו לסופר וקנו מרק בשר, אורגנו, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. . מתכונים דומים: צלי בקר ביין אדום (Carni Arrosto al Vino Rosso), Brasato al vino rosso (בשר צלוי ביין אדום), ו Pesche אל וינו רוסו (אפרסקים ביין אדום).

הוראות

1
מניחים חצי בצל פרוס לתחתית של סיר איטי. מתבלים את הצלי מכל הצדדים עם 1 כפית מלח כשר ו 1 כפית פלפל שחור, ומניחים את הצלי על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מניחים את הבצלים הנותרים ושום על גבי הצלי.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
בקערה גדולה, מערבבים את היין האדום, עגבניות חתוכות לקוביות, מרק בשר, רוטב ווסטרשייר, רוזמרין, אורגנו, בזיליקום, טימין, 1 כפית מלח כשר, ופלפל שחור כפית 1; יוצקים את תערובת היין על הצלי. מכסים את התנור האיטי, להגדיר את התנור נמוך, ומבשלים עד מכרז, 8 עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
אם תרצה, לעבות את הרוטב בסוף הבישול על ידי לטאטא רסק עגבניות עם מיצי פאן עד לשלב ביסודיות. הגדר את התנור על חום גבוה, ומבשלים 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף