צלי בקר ביין אדום (Carni Arrosto al Vino Rosso)
גשו לסופר וקנו מרק בשר, אורגנו, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. . מתכונים דומים: צלי בקר ביין אדום (Carni Arrosto al Vino Rosso), Brasato al vino rosso (בשר צלוי ביין אדום), ו Pesche אל וינו רוסו (אפרסקים ביין אדום).
הוראות
מניחים חצי בצל פרוס לתחתית של סיר איטי. מתבלים את הצלי מכל הצדדים עם 1 כפית מלח כשר ו 1 כפית פלפל שחור, ומניחים את הצלי על גבי הבצל.
מניחים את הבצלים הנותרים ושום על גבי הצלי.
בקערה גדולה, מערבבים את היין האדום, עגבניות חתוכות לקוביות, מרק בשר, רוטב ווסטרשייר, רוזמרין, אורגנו, בזיליקום, טימין, 1 כפית מלח כשר, ופלפל שחור כפית 1; יוצקים את תערובת היין על הצלי. מכסים את התנור האיטי, להגדיר את התנור נמוך, ומבשלים עד מכרז, 8 עד 10 שעות.
אם תרצה, לעבות את הרוטב בסוף הבישול על ידי לטאטא רסק עגבניות עם מיצי פאן עד לשלב ביסודיות. הגדר את התנור על חום גבוה, ומבשלים 10 דקות נוספות.