קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

צלי בקר ופהיטות עגבניות

צלי בקר ופהיטות עגבניות
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-25 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. נסו פהיטות עם רוסטביף, צלי בקר עם רוטב עגבניות-יין, ו פיצה כריך רוסטביף ועגבניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ שומן מבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
חותכים בשר לחתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מקום בצל קצוץ בסיר איטי 4-5 ליטר. למעלה עם בשר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
שלב את 1 יכול עגבניות מבושלות לא דחוסות, צ ' ילי ירוק, שום, כמון, אורגנו ופלפל קאיין בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים בשר בבישול איטי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 10 עד 12 שעות או על גבוה במשך 5 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
6
באמצעות מלקחיים או כף מחוררת, להעביר בשר לקערה גדולה. השתמש בשני מזלגות כדי למשוך את הבשר לגזרים גסים. אם תרצה, לטפטף בשר עם נוזל בישול קטן כדי להרטיב (להשליך הנותרים נוזל). כיסוי כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מוסיפים פלפלים ופלחי בצל. מבשלים ומערבבים במשך 4 עד 5 דקות או עד מכרז ומתחיל חום. מערבבים את שאריות עגבניות יכול מבושל; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
9
כפית על 1/2 כוס בשר** ותערובת פלפל 1/2 כוס על צד אחד של כל טורטייה מחוממת. מקפלים טורטיה לשניים על מילוי. למעלה עם שמנת חמוצה, ממרח אבוקדו וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
Dientes De AjoDientes De Ajo
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.