קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

צלי דביק עוף Rotisserie סגנון

צלי דביק עוף Rotisserie סגנון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף דביק צלוי בסגנון Rotisserie. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 1321 קלוריות, 113 גרם חלבון ו 91g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 20301 אדם התרשמו מתכון זה. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-10 דקות. . לך לחנות ותביא פלפל, אבקת שום, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית נסו צלי דביק עוף Rotisserie סגנון, מימי בסגנון Rotisserie עוף דביק, ו עוף בסגנון Rotisserie בסיר קרוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים יחד מלח, פפריקה, אבקת בצל, טימין, פלפל לבן, פלפל קאיין, ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להסיר ולהשליך את הקרביים מעוף. יש לשטוף את חלל העוף, ולטפוח יבש עם מגבת נייר. לשפשף כל עוף פנימה והחוצה עם תערובת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מניחים 1 בצל לתוך חלל של כל עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מניחים תרנגולות בשקית resealable או לעטוף כפול עם ניילון נצמד. מקררים בין לילה, או לפחות 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים תרנגולות במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
אופים חשופים במשך 5 שעות, לטמפרטורה פנימית מינימלית של 180 מעלות F (85 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
תן לתרנגולות לעמוד במשך 10 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®