צלי חזיר בגריל בדבש ועשבי תיבול הוא מנה עיקרית ללא גלוטן וללא מוצרי חלב . מתכון זה מספיק ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . תמורת 1.51 דולר למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. המתכון יהיה להיט באירוע העצמאות האמריקאי שלכם. אם יש לכם צלי חזיר, ג'ינג'ר אייל, פלפל וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים הכינו את המתכון הזה, ואני הייתי אומר שהוא פגע בול. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 47% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו צלי חזיר עם תפוחי אדמה ושום ועשבי תיבול, תרד מבושל וקרם מלפפון מקרר , צלי צלעות עומדות עם קראסט עשבי תיבול ומלח , וצלי צלעות בקרם שום ועשבי תיבול מסורתי .
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, ערבבו את תשעת המרכיבים הראשונים; הוסיפו את צלי החזיר. סגרו את השקית והפכו לציפוי. הכניסו למקרר למשך הלילה, תוך הפיכה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
סננו והשליכו את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3
מניחים את הצלי בתבנית נייר כסף חד פעמית. מכינים את הגריל לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-
4
צלו את הבשר על האש, מכוסה, על אש בינונית-נמוכה עקיפה במשך שעה וחצי או עד שמדחום הבשר מראה 160 מעלות צלזיוס.