צלי חזיר ממולא פטריות בר
צלי חזיר ממולא פטריות בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, עלי מרווה, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ערמונים ופטריות בר ממולאים שלוש ציפורים צלויות, חזיר חרדל בייקון צלי עם פטריות ממולאות, ו צלי חזיר ממולא עם עשבי תיבול מתובל ארטישוק ופטריות מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה קטנה, מניחים פטריות פורצ ' יני מיובשות. מכסים פטריות במים חמים; בואו לעמוד 10 דקות.
בינתיים, לחתוך בשר חזיר צלוי אופקית עד 1/2 אינץ ' מצד אחד ארוך מבלי לחתוך את כל הדרך (חזיר ייפתח כמו ספר); להפריש. במחבת 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים על 1 דקה או עד מכרז.
מסננים פטריות פורצ ' יני היטב; קוצצים.
מוסיפים פטריות פורצ ' יני ופורטבלה לחמאה במחבת; מבשלים כ 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פטריות רכות. מערבבים במילוי פירורים.
תערובת פטריות כפית לתוך פתיחה חזיר; חזיר סגור מעל מלית מאובטח עם חוט.
מניחים חזיר ממולא במחבת צלייה רדודה.
מברשת עם שמן; מפזרים מלח ופלפל. הכנס מדחום בשר avenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר חזיר.
הצלוי חשף 45 עד 55 דקות או עד מדחום קורא 66°.
הסר חזיר מחבת; לכסות עם לסכל ולתת לעמוד 10 דקות עד מדחום קורא 71°.
הסר מחרוזות חזיר לפני גילוף.