קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

צלי חזיר עטוף בפרוסצ'וטו או פנצ'טה עם מילוי שומר וצימוקים זהובים

צלי חזיר עטוף בפרוסצ'וטו או פנצ'טה עם מילוי שומר וצימוקים זהובים
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן ? צלי חזיר עטוף בפרושוטו או פנצ'טה עם מילוי שומר וצימוקים זהובים יכול להיות מתכון מרהיב שכדאי לנסות. תמורת 8.42 דולר למנה , מתכון זה מכסה 49% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -75 גרם חלבון , 66 גרם שומן , ובסך הכל 1172 קלוריות . מתכון זה מ-Foodnetwork דורש נתח חזיר, פרושוטו די פארמה, יוקון ושום. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלכם. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -3 שעות ו-55 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 71% . ציון זה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכלו על מתכונים דומים: ירכי עוף עטופות בפרושוטו , ברוקולי עטוף בפרושוטו עם צ'יפס בזיליקום , וקציץ בשר עם חזיר, פורצ'יני ופנצ'טה .

הוראות

1
ציוד מיוחד: חוט קצבים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
1
מניחים את הצימוקים הזהובים בצלחת קטנה, מכסים במים רותחים ומניחים להתרכך. ממיסים את החמאה בעזרת סיבוב של מחבת EVOO במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות צנוברים קלויים קלות4 כפות צנוברים קלויים קלות
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
יוקוןיוקון
2
מוסיפים את השום, השומר (שומרים את העלים) והבצל, מפזרים מעט מלח ופלפל ומבשלים עד שהירקות מתרככים, 12 עד 15 דקות. מסירים את הזיגוג עם היין, מעבירים לקערה ומצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
3
סננו וקוצצו את הצימוקים, ולאחר מכן ערבבו עם השומר, הבצל, בשר חזיר טחון, צנוברים וטימין. לצלי חזיר עטוף בפרושוטו: חממו תנור ל-200 מעלות צלזיוס. חתכו את הבשר לחלקים שלישים: מדדו שליש מתחתית עצם הסלע, וחתכו לאורכו לאורך צד אחד ארוך יותר (לא להגיע עד הסוף לצד הנגדי). המשיכו לעשות חתכים ארוכים כדי לפתוח את הבשר. לאחר שהגעתם כמעט לצד הנגדי של הצלי עם החתכים לאורכו, עצרו וגלגלו את שני השלישים העליונים של הצלי מעל. מדדו את גובה החלק המגולגל וחתכו לאורכו כדי לחצות אותו לשניים. המשיכו לפרוס ולפתוח את הבשר עד שהעצם הסלע חתוכה לחתך אחד. הכו את הבשר בעזרת פטיש בשר לעובי של ¾ אינץ', ולאחר מכן פזרו מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
חזיר טחוןחזיר טחון
צלי חזירצלי חזיר
פרושוטופרושוטו
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מורחים את המילוי על הבשר, ומשאירים שוליים של ס"מ אחד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מגלגלים את הבשר, מכסים בפרוסות פרוסצ'וטו חופפות, וקושרים במרווחים בעזרת חוט כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
6
חממו 2 סיבובים של מחבת EVOO בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו באופן שווה מכל הכיוונים. מערבבים את תפוחי האדמה והבצל בתבנית צלייה יחד עם הרוזמרין, השום, כ-1/4 כוס חלבון חזיר, וקצת מלח ופלפל. מניחים את הצלי השחום מעל ומנגבים את היין מהתבנית, תוך גירוד החתיכות מהתחתית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
יוקוןיוקון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
8
יוצקים את הנוזל על הבשר. צולים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-145 מעלות, עד שעתיים, ולאחר מכן נותנים לנוח 30 דקות תחת נייר אלומיניום. לפני ההגשה, מניחים את תבנית הצלייה על הכיריים, מסירים את ציר הבשר ומערבבים פנימה את עלי השומר והחמאה. פורסים את הצלי, מפזרים מעל את רוטב חמאת השומר ומגישים לצד תפוחי האדמה והבצל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

מרכיבים

1kgstrimmed boneless pork lointrimmed boneless pork loin23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה2401 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)24cipollini onions, boiled 3 minutescipollini onions, boiled 3 minutes1201 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש6שרימפס וורידיםאוו, לפי הצורךאוו, לפי הצורך1קטןbulb fennel, chopped, plus 3 to 4 tablespoons frondsbulb fennel, chopped, plus 3 to 4 tablespoons fronds43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3עץשום, חצי אופקיתשום, חצי אופקית48דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.4 כפות צנוברים קלויים קלות4 כפות צנוברים קלויים קלות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזיר טחוןחזיר טחון1בצל, קצוץבצל, קצוץ43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צנוברים קלויים קלותצנוברים קלויים קלות151דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.thinly sliced (but not shaved) prosciutto di Parma or pancettathinly sliced (but not shaved) prosciutto di Parma or pancetta6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.Yukon or white potatoes, halvedYukon or white potatoes, halved