צלי חזיר עם רוטב אפרסק
מתכון זה מ טעם הבית דורש צלי חלצי חזיר, סוכר חום, אפרסקים ועמילן תירס. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 63%. צלי חזיר עם רוטב מוסקטו אפרסק עבור, {לימון-פלפל מלוח} צלי חזיר ללא עצמות עם רוטב אפרסק-מוסקטו, ו צלי חזיר צלוי עם זיגוג אפרסק דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
חותכים צלי לשניים. במחבת גדולה, חזיר חום בשמן מכל הצדדים.
העברה ל-4 או 5 קו-טי. סיר איטי.
מסננים אפרסקים, שומרים מיץ בקערה קטנה; מערבבים את רוטב הצ ' ילי, הסוכר החום, החומץ ותבלין הפאי למיץ. כפית אפרסקים על צלי; למעלה עם תערובת מיץ. מכסים ומבשלים על נמוך 6-8 שעות או עד שהבשר רך.
מוציאים בשר ואפרסקים לפלטת הגשה; שמור על חום. שומן רזה ממיצי בישול; מעבירים לסיר קטן. מביאים נוזלים לרתיחה.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.