קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

צלי קדרה בסגנון משפחתי

צלי קדרה בסגנון משפחתי
צלי קדרה בסגנון משפחתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 679 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות פורצ'יני, פלפל סדוק, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו בישול איטי צלי בלסמי, צלי בקר משפחתי מועדף, ו עוף צלוי מועדף על המשפחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: חוט הקצב, בלנדר טבילה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
3
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מפזרים את הבשר באופן שווה עם מלח, פלפל ושום מגורען. מסבך את הצלי עם חוט הקצב לצורה אחידה. זה יעזור לצלי לשמור על צורה אחידה בזמן שהוא צולה ולהפוך לפרוסות אפילו יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
מניחים את פטריות פורצ ' יני לתוך קערה ומכסים עם 2 כוסות מים רותחים. להפריש ולאפשר את הפטריות לתלול ולספוג את המים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בתנור הולנדי גדול על חום גבוה, מוסיפים את החמאה והשמן. כאשר קצף החמאה מוסיף את הבשר הקרוש וצורב במשך 5 עד 6 דקות לכל צד, כולל הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
הסר לצלחת. באותו סיר מעל בינוני חום גבוה, להוסיף את הבצלים ואת שאלוט ומבשלים עד רק מתחיל caramelize, כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיף את השום, סלרי וגזר ומבשלים עד הסלרי רק מתחיל להתרכך, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
9
מערבבים את רסק העגבניות ומשלבים. להבה עם מלאי בשר ויין, גירוד כל חתיכות השחמה מלמטה. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות כדי לשרוף את האלכוהול מהיין.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
אלכוהולאלכוהול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים את המלוחה ואת הקורנית. מסננים את פטריות פורצ 'יני ומוסיפים לסיר יחד עם 1 כוס של נוזל פורצ' יני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים את הבשר וכל מיצים מן הבשר בחזרה לסיר על גבי הירקות. מכסים את המחבת במכסה הדוק ומניחים בתנור. מבשלים במשך 45 דקות, מבשלים עם מיצי פאן, מחליפים את הכיסוי ומבשלים במשך 90 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
הסר את הבשר ואת האוהל בקלילות עם רדיד אלומיניום. תשליך את צרור הקורנית. עם בלנדר טבילה, למזג את הירקות עד חלקה. התאימו את התיבול עם מלח ופלפל נוספים, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
הסר את מחרוזת הקישורים, לחתוך את התבואה לחתיכות 2 אינץ ' ולהגיש מיד עם רוטב הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות