צלי קדרה
אם יש לך שמן זרעי ענבים, כמה גזר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1 השתמש בסיר מכוסה עבה (תנור-הוכחה אם אתה מתכוון לבשל בתנור), כגון תנור הולנדי, רק גדול מספיק כדי להחזיק צלי וירקות.
חום 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני (חם מספיק כדי לצרוב את הבשר). ללטף את הצלי יבש עם מגבות נייר.
מפזרים ומשפשפים מלח, פלפל ותבלינים איטלקיים על כל הבשר. צלי חום בסיר, בכל מקום, כמה דקות בכל צד. אל תזיז את הצלי בזמן שהצד בראונינג, או שהוא לא יהיה חום טוב.2 כאשר צלי הוא השחמה, להסיר מהמחבת ולהגדיר על צלחת.
מוסיפים את הבצלים למחבת ומבשלים כ 5 עד 10 דקות, עד שהם מתחילים חום.
מוסיף את השום והגזר לשבת על גבי הבצל. מניחים את הצלי על גבי הבצל, שום וגזר.
הוסף את עלה דפנה. כיסוי. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להתאים את החום למטה לחום הנמוך ביותר האפשרי כדי לשמור על רתיחה נמוכה כאשר מכוסה (אנחנו מבשלים את הצלי שלנו על ההגדרה החמה של הטווח החשמלי שלנו)*. (אם בישול בתנור, להביא לרתיחה ראשונה על הכיריים, ואז לשים בתנור, להתחיל את הטמפרטורה ב 149° במשך 15 דקות, ואז להפיל אותו250 לשעה הראשונה, ואז 225° לאחר מכן.) 3 מבשלים 3 1/2 עד 4 1/2 שעות, או יותר, עד הבשר רך. (אם אתה משתמש בסיר לחץ, לחתוך את הזמן בחצי).לאחר בישול 3 1/2 שעות. שים לב כמה נוזל כבר שוחרר על ידי הבשר. זה מגיע מבישול איטי בטמפרטורה נמוכה מאוד. אם צלי הסיר שלך יבש מדי, ודא המחבת אתה משתמש יש מכסה הולם הדוק וכי אתה מבשל בחום הנמוך ביותר האפשרי כדי לשמור על רתיחה נמוכה.מציע לשרת עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה * אם אתה משתמש בטווח גז, אתה עלול למצוא קושי מקבל את הלהבה נמוכה מספיק. טיפ שקראתי לאחרונה ב "קוק אילוסטרייטד" מציע להפשיל בחוזקה כמה רדיד אלומיניום, לעצב אותו לסופגנייה רזה, ולשים את זה על גבי המבער כדי ליצור קצת יותר מרחק בין הטווח למחבת. אם יש לך אחד מאותם טווחי BTU גבוהים, אני ממליץ לבשל את הצלי בתנור במקום.