קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

צלי קצה סינטה בקר עם פטריות

צלי קצה סינטה בקר עם פטריות
צלי קצה סינטה בקר עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 6 מנות עם 345 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תערובת מרק בצל, צלי קצה סינטה, גבעולי פטריות וחתיכות, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקורנפלור אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג קורנפלור שוקולד כמו קינוח. מתכון זה אהוב על 41 אוכלים וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 95%. נסו צלי קצה סינטה בקר, צלי סינטה של בשר בקר, ו סינטה צלויה של בשר בקר ורוטב פורט עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי או בסיר כבד על אש בינונית-גבוהה; מטגנים צולים בשמן חם עד להשחמה משני הצדדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
יוצקים פטריות 1 כוס מרק בשר על צלי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מפזרים תערובת מרק בצל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
5
אופים בתנור שחומם מראש למידת העשייה הרצויה, או בטמפרטורה פנימית של 145 מעלות צלזיוס (65 מעלות צלזיוס) למשך בינוני, כ-90 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוציאים את הצלי מהתנור ההולנדי לפלטה, מכסים ביריעת נייר אלומיניום כפולה ומניחים לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
מקציפים קורנפלור ונותר 1/4 כוס מרק בקר בקערה ומערבבים לתנור הולנדי עם פטריות וטפטופי מחבת. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים ומערבבים עד להסמכה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
8
מגישים מעל בשר בקר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות