קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

צלי קצה סינטה בקר עם פטריות

צלי קצה סינטה בקר עם פטריות
צלי קצה סינטה בקר עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 6 מנות עם 345 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תערובת מרק בצל, צלי קצה סינטה, גבעולי פטריות וחתיכות, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקורנפלור אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג קורנפלור שוקולד כמו קינוח. מתכון זה אהוב על 41 אוכלים וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 95%. נסו צלי קצה סינטה בקר, צלי סינטה של בשר בקר, ו סינטה צלויה של בשר בקר ורוטב פורט עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי או בסיר כבד על אש בינונית-גבוהה; מטגנים צולים בשמן חם עד להשחמה משני הצדדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
יוצקים פטריות 1 כוס מרק בשר על צלי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מפזרים תערובת מרק בצל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
5
אופים בתנור שחומם מראש למידת העשייה הרצויה, או בטמפרטורה פנימית של 145 מעלות צלזיוס (65 מעלות צלזיוס) למשך בינוני, כ-90 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוציאים את הצלי מהתנור ההולנדי לפלטה, מכסים ביריעת נייר אלומיניום כפולה ומניחים לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
7
מקציפים קורנפלור ונותר 1/4 כוס מרק בקר בקערה ומערבבים לתנור הולנדי עם פטריות וטפטופי מחבת. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים ומערבבים עד להסמכה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגישים מעל בשר בקר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות