קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

צלעות בסגנון הדרום מערבי של נילי

צלעות בסגנון הדרום מערבי של נילי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות בסגנון הדרום מערבי של נילי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 82 גרם חלבון 108 גרם של שומן, וסך הכל 1588 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, חומץ תפוחים, נקטר אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו צלעות ברביקיו רטובות של נילי, צלעות חזיר צלויות מנגל של נילי, ו אגרולי דרום מערב של צ'ילי – ליהנות המסעדה האהובה בכל מקום. אגרולים בסגנון דרום מערב אלה הם טעימים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים היבשים יחד בקערת זכוכית קטנה כדי ליצור את לשפשף התבלינים. שמור 2 כפות של תערובת התבלינים עבור רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לשטוף את הצלעות היבשות, ולאחר מכן לשים על קרש חיתוך נקי ולמשוך את העור שומן דק קווים התחתון של הצלעות. לקצץ את הצלעות של עודף שומן ובשר. מתבלים בנדיבות את שני צידי הצלעות עם שפשוף התבלינים. עוטפים את הצלעות בניילון נצמד או בנייר כסף ומקררים למשך 2 שעות לפחות כדי שטעמים יוכלו להתפתח ולחלחל לבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
משרים את שבבי העץ במים במשך 1 שעה לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מחממים את הגריל ל 250 מעלות F. באמצעות היקורי ופחם, להגדיר את הגריל לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
סדר את הצלעות, צד בשרי למטה, בצד הרחוק של הגריל הרחק הגחלים. סגור את המכסה של הגריל ומבשל את הצלעות במשך 3 שעות. הפעל ומבשל עד עיקול הצלעות, על 1 יותר שעה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
יהיה עליך לבדוק את הפחם והצ ' יפס במהלך תהליך העישון ולחדש לפי הצורך. אתה גם צריך לשמור על טמפרטורה של 250 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
7
הסר צלעות מגריל ללוח חיתוך ומפזרים יותר ספייס לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
חותכים כל לוח לצלעות בודדות ולהעביר מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
9
מגישים את הצלעות עם רוטב ברביקיו דרום מערבי.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1
מפזרים תיבול מנגל של נילי על הצלעות, לחתוך בין העצמות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ברביקיותיבול ברביקיו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
מחממים את שמן קנולה בסיר בינוני מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת הטחון עד הבצל רך. מערבבים את שאר החומרים ומבשלים עד עבה הרוטב הוא טעים, על 1 עד 1 1/2 שעות. טעם לתיבול ולהוסיף מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרנייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה11 כף אורגנו מיובש1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות11 כף אורגנו מיובשאבקת צ'יפוטלהאבקת צ'יפוטלה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחרדל יבשחרדל יבש3ציפורןשום, חתוך לקוביותשום, חתוך לקוביות11 כף אורגנו מיובשזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה11 כף אורגנו מיובשכמון טחוןכמון טחון11 כף אורגנו מיובשחרדל טחוןחרדל טחון1לימון, juicedלימון, juiced4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1צביטהקמצוץ מלח כשר ופלפל שחור טחון טריקמצוץ מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאורגנו מיובשאורגנו מיובש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 ליטר מים מוגזים, צוננים4 ליטר מים מוגזים, צוננים6שרימפס וורידיםשבבי היקורישבבי היקורי3קילוגרםצלעות חזירצלעות חזיר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסspice rub שמורspice rub שמור22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר1בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ