צלעות בסגנון ממפיס הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 104 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1065 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חרדל, כמון טחון, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו ממפיס בסגנון שיכור חזיר צלעות ברביקיו, צלעות חזיר בסגנון ממפיס, ו צלעות חזיר בסגנון ממפיס (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר את העור הדק, נייר מהחלק האחורי של כל מדף של צלעות על ידי משיכת אותו בסדין עם האצבעות שלך, באמצעות הפינה של מגבת מטבח כדי לקבל אחיזה מאובטחת, או עם צבת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2
מערבבים את הפפריקה, פלפל שחור, סוכר חום, מלח, מלח סלרי, קאיין, אבקת שום, חרדל יבש, כמון בקערה קטנה ומקציף לערבב. לשפשף שני שלישים של תערובת זו על הצלעות משני הצדדים, ולאחר מכן להעביר את הצלעות למחבת צלייה. לכסות ולתת תרופה, במקרר, במשך 4 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
אבקת חרדל
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים יחד את חומץ סיידר, חרדל, ומלח בקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הכינו את הגריל לצלייה עקיפה והניחו מחבת טפטוף גדולה במרכז.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אם משתמשים בגריל גז, מניחים את כל שבבי העץ בתיבה מעשן מחממים מראש את הגריל לגובה; כאשר עשן מופיע, להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
אם משתמשים בגריל פחם, מחממים אותו עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
כאשר מוכן לבשל, אם באמצעות גריל פחם, לזרוק את שבבי העץ על הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מברשת ומשמן את הסורג הגריל. מסדרים את הצלעות על השבכה החמה על מחבת הטפטוף. לכסות את הגריל ולעשן לבשל את הצלעות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
כאשר הצלעות מבושלות במשך שעה, לחשוף את הגריל לצחצח את הצלעות עם רוטב סמרטוט (אם משתמשים). לכסות מחדש את הגריל ולהמשיך לבשל את הצלעות עד מכרז וכמעט נעשה, 1/4 עד 1/2 שעה יותר עבור צלעות אחורי התינוק, 1/2 עד 1 שעה יותר עבור spareribs. הצלעות נעשות כאשר הבשר רך מאוד התכווץ בחזרה מקצות העצמות. אם באמצעות גריל פחם, תצטרך להוסיף 10 עד 12 גחלים טריים לכל צד לאחר 1 שעה. חמש עשרה דקות לפני הצלעות נעשות, עונה אותם עם לשפשף שנותר, מפזר אותו על.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גב
צלעות חילוף
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
כדי לשרת, לחתוך את המדפים לשניים או, עבור אפקט קבירת צלחת, פשוט להשאיר אותם שלמים.