צלעות בקר עם זיגוג דורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות בשר עם זיגוג דורה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1192 קלוריות, 113 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, צלעות בקר, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: Sorghum-צלעות מזוגגות חרדל, צלעות בקר משומר עם זיגוג סוכר וחרדל חום, ו דלעת קלויה עם זיגוג דורה מחושל.
הוראות
לשטוף ולטפוח על צלעות יבשות.
הסר קרום דק מהחלק האחורי של צלעות על ידי חיתוך לתוכו ומושך אותו.
מערבבים יחד סוכר והבא 6 מרכיבים. עיסוי תערובת סוכר לתוך בשר צלע, המכסה את כל הצדדים. לעטוף צלעות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ומניחים שקיות מקפיא פלסטיק zip העליון; לאטום 12 שעות צמרמורת.
להביא דורה ו 2 מרכיבים הבאים לרתיחה ב 3-qt. סיר מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב מדי פעם; להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 6 עד 7 דקות או עד התערובת מצטמצמת בחצי. מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
מקום מתלי תיל משומנים קלות ב 2 אלומיניום מצופה רדיד 15-x 10 אינץ 'מחבתות ג' לי רול.
הסר ניילון נצמד מצלעות, ומניח צלעות על מדפים חוט. מכסים בנייר אלומיניום לאטום.
הסר רדיד, ואופים 3 שעות נוספות או עד שהבשר מתחיל להתרחק מעצמות, מתבלים בתערובת דורה כל 30 דקות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ואפה 10 דקות נוספות או עד שהצלעות ישחמו.