צלעות בקר קצרות פשוטות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 411 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-250 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם צלעות בקר קצרות, מניית בקר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות בקר קצרות פשוטות, צלעות בשר מעושנות פשוטות, ו Crockpot צלעות קצרות פשוטות.
הוראות
1
מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל, ואז חופרים בקמח עד מצופים. לנער את הקמח העודף.
מוסיפים את הבצל והשום למחבת; מבשלים ומערבבים עד הבצל רך, כ 5 דקות. החזירו את הצלעות למחבת ושפכו פנימה את הבירה. מערבבים, משפשפים את תחתית המחבת, עד שכל החתיכות השחומות מעורבבות עם הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 פאונד חוואר קצוץ
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים את מלאי הבשר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד רך מאוד, על 2 שעות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.