צלעות ברביקיו Bodacious של סטיב
יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אבקת בצל, פלפל קאיין, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . זמן הכנת המתכון כ 17 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלעות ברביקיו Bodacious של סטיב, צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, ו לשפשף עבור צלעות ברביקיו.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד פפריקה, פלפל קאיין, אבקת שום, אבקת בצל, מלח, פלפל שחור טחון, כמון, סוכר חום, קינמון, ציפורן, ואגוז מוסקט. למרוח בנדיבות על הצלעות.
מניחים צלעות במחבת צלייה גדולה, מכסים ומקררים בין לילה.
הסר צלעות מהמקרר 1 שעה לפני העישון.
הכן מעשן חיצוני, מביא את הטמפרטורה ל 200 ל 225 מעלות F (95 ל 110 מעלות C).
צלעות עשן במשך 6 עד 8 שעות, הוספת שבבי עץ כדי לשמור על עשן יציב (כ קומץ אחד כל 30 עד 45 דקות). צלעות נעשות כאשר פריך בחוץ ורך בפנים.
הסר מעשן, ולהניח בצד במשך 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.