מתכון צלעות תאילנדי ורגליים מוכן תוך כ -4 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט אדיר ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 54 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל 1014 קלוריות. אם יש לכם ג'ינג'ר, סוכר סופר עדין, סוכר סופר עדין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ האורז תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת ספל קטיפה אדומה כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. ציון זה מוצק. נסו רגלי עוף בסגנון תאילנדי, רגלי עוף בסגנון תאילנדי, ו צלעות מנגל תאילנדיות דביקות במיוחד עם רוטב מנגל בוטנים + סלט ג'ינג'ר תאילנדי מתוק עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
שלב את הכוסברה, הסוכר החום, הדבש, רוטב הסויה, רוטב הדגים, השום, פלפלי הצ 'ילי, הג' ינג ' ר והחלק הלבן של הלימון גראס בבלנדר או במעבד מזון. פירה עד שנוצר רוטב חלק וסמיך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
רוטב דגים
אליקסיר ג
צלי חזיר שלם, קצוץ
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הכניסו את צלעות החזיר ומתופפי העוף לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת או למיכל אחסון פלסטיק רדוד והניחו את המרינדה על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מוסיפים לשקית את פרוסות הליים ואת החלק העליון של הלימונגראס ומכניסים למקרר למשך 1 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת ליים
אליקסיר ג
1
שלב 1/2 כוס מים, הסוכר והג ' ינג ' ר בסיר קטן. מביאים לרתיחה, מערבבים להמסת הסוכר, ואז מבשלים כמה דקות כדי להחדיר את הסירופ עם הג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
יוצקים את הסירופ לקערה קטנה ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוציאים את הג ' ינג 'ר ואז מערבבים פנימה את החומץ, הכוסברה, הנענע, הסרירצ' ה, רוטב הדגים, פלפל הצ ' ילי ומיץ הליים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
רוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
Sriracha
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מסדרים את הצלעות בשכבה אחידה בתבנית אפייה, ומוסיפים את המרינדה ופרוסות הליים. מכסים היטב בנייר כסף ואופים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת ליים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מוציאים את תבנית האפייה מהתנור ומוסיפים את מקלות התוף. מכסים ואופים עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
העלו את טמפרטורת התנור ל -425 מעלות צלזיוס. חשפו את תבנית האפייה ואפו עד שהצלעות ומקלות התוף משחימים עמוק, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מעבירים לפלטת הגשה ומזלפים כמחצית מהרוטב החמוץ המתוק. למעלה עם אגוזים ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
עלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוט
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
9
מגישים עם אורז ומלפפונים תאילנדים. מעבירים את הרוטב המתוק והחמוץ הנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
עלי כוסברה טריים קצוצים (בערך 1 אונקיה במשקל, בערך 4 עד 6 ענפים), בתוספת בערך 6 ענפים לקישוט
ענפי שמיר שנקטפו
אפונה גויה®
10
מקציפים בקערה את החומץ, הסוכר, מלח הים ומיץ הליים עד שהסוכר והמלח מומסים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מוסיפים את הגזר, המלפפונים והבצל הירוק, וזורקים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
גב שומן חזיר
12
מעבירים את התערובת לכלי אחסון מזון מפלסטיק ומכניסים למקרר עד להגשה.
13
מוסיפים את הנענע ופלפל הצ ' ילי רגע לפני ההגשה, וזורקים לאיחוד.
ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לאסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. הכוכב הסגול אגמים עתיקים ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
כוכב סגול אגמים עתיקים ריזלינג
ניחוחות של משמש ואפרסקים לבנים עוברים דרך החיך האמצעי המתוק עם טעמים של משמש מיובש, פירות אבן ודבש. מאוזן על הסיום עם חומציות טבעית.