צלעות חזיר בגריל עם שזיף-ג'ינג'ר צ' אטני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר בגריל עם שזיף-ג'ינג'ר Chutney. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו זנגביל, זרעי חרדל, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו צלעות חזיר בגריל עם צ'אטני שזיפים, צלעות חזיר בגריל עם צ'אטני שזיף טרי, ו צלעות חזיר בגריל עם צ'אטני אפרסק ג' ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כוס מים, ג ' ין, ורמוט, 1/2 כוס כל סוכר ומלח, רוזמרין, עלי מפרץ כוסברה בסיר גדול ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום ומערבבים 6 כוסות מים 2 כוסות קרח; תן מגניב לטמפרטורת החדר.
יוצקים את המלח על צלעות החזיר בקערה גדולה, מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מערבבים את הבצל האדום, את שארית 1/2 כוס הסוכר, החומץ, זרעי חרדל, ג ' ינג ' ר, פתיתי פלפל אדומים וקורט של מלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים 3 דקות, ואז מוסיפים חצי מהשזיפים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה והשזיפים רכים, כ -10 דקות.
מוסיף את השזיפים הנותרים ומבשלים עד אצווה הראשונה של שזיפים מתחיל להתפרק ואת אצווה השנייה היא רק במכרז, על 8 דקות יותר. מערבבים את החרדל ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מחממים גריל לגובה בינוני.
מסננים את צלעות החזיר, משליכים את המלח ומתייבשים.
מפזרים פלפל וגריל, פונה פעם אחת, עד סימני גריל להופיע מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 145 מעלות F, 6 עד 8 דקות לכל צד.
הסר מן הגריל ולתת לנוח 5 דקות.
מגישים עם chutney. אתה יכול לעשות את chutney שזיף עד 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים, ואז מביאים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. צילום: קאנה אוקדה