צלעות חזיר בזיגוג אפרסק מתובל
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך רסק צ'ילה, קינמון טחון, שימורי אפרסק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . נסו צלעות חזיר בזיגוג אפרסק מתובל, בישול איטי אפרסק פיקנטי צלעות חזיר מזוגגות, ו צלעות חזיר מזוגגות אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את שימורי האפרסק, רוטב ווסטרשייר וממרח צ ' ילה. יש לשטוף צלעות חזיר, ולייבש טפיחה.
מפזרים את הצלעות עם ג ' ינג ' ר, קינמון, מלח ופלפל.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לצרוב את הצלעות במשך כ 2 דקות בכל צד.
יוצקים יין לבן לתוך המחבת, ומערבבים לגרד את תחתית המחבת. מערבבים בתערובת שימורי אפרסק. להחזיר את הצלעות למחבת, ולהפוך מעיל עם הרוטב. להפחית את החום בינוני נמוך, ולבשל את צלעות חזיר במשך כ 8 דקות בכל צד, או עד שנעשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.