קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

צלעות חזיר ברוטב פטריות

צלעות חזיר ברוטב פטריות
צלעות חזיר ברוטב פטריות לוקח בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת $1.83 למנה, מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 376 קלוריות, 40 גרם חלבון ו-21 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. אם יש לכם צלעות חזיר, מרק פטריות זהוב, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 78%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צלעות חזיר עם רוטב פטריות, צלעות חזיר ורוטב פטריות וצלעות חזיר עם רוטב פטריות.

הוראות

1
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מפזרים צלעות חזיר עם מלח שום ופלפל שחור. מטגנים צלעות חזיר בשמן החם עד להשחמה, 5 עד 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צלעות חזירצלעות חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מעבירים צלעות לצלחת.
4
מחממים 1 כף שמן זית במחבת; מבשלים ומערבבים פטריות בשמן החם עד שהם רכים, 5 עד 8 דקות. מגרדים וממיסים כל חתיכות מזון שחומות לפטריות תוך כדי ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים מרק פטריות זהוב ומים למחבת ומערבבים לפטריות.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריותמרק פטריות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים צלעות חזיר ומיצים שהצטברו לתוך רוטב פטריות, כפית רוטב על צלעות. מבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד מבפנים והמיצים מתבהרים, ומדי פעם שמים עוד רוטב על הצלעות תוך כדי בישול, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'