צלעות חזיר ואורז
צלעות חזיר ואורז נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 607 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם מלח, בצל, מרק בשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו צלעות חזיר ואורז, צלעות חזיר על אורז, ו צלעות חזיר ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
במחבת בינונית, ממיסים את החמאה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיף את האורז ו לטגן עד שהוא חום בהיר, על 5 דקות.
מורחים את האורז בתבשיל 9 על 13 על 2 אינץ'.
מפזרים את צלעות החזיר עם מלח ולסדר אותם על גבי האורז.
יוצקים את המרק ו 2/3 כוס מים על הצלעות.
מורחים את טבעות הבצל על הצלעות ומפזרים אותם עם הפלפל. מכסים את המנה בנייר אלומיניום ואופים עד צלעות החזיר רכות, כ 45 דקות.
לשנות את התנור כדי לצלות, להוסיף קצת יותר מרק אם האורז יבש להחזיר את המנה לתנור במשך כמה דקות עד החזיר הוא השחמה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.