קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

צלעות חזיר ואורז

צלעות חזיר ואורז
צלעות חזיר ואורז נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 607 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם מלח, בצל, מרק בשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו צלעות חזיר ואורז, צלעות חזיר על אורז, ו צלעות חזיר ואורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
במחבת בינונית, ממיסים את החמאה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיף את האורז ו לטגן עד שהוא חום בהיר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
5
מורחים את האורז בתבשיל 9 על 13 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
אורזאורז
6
מפזרים את צלעות החזיר עם מלח ולסדר אותם על גבי האורז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
אורזאורז
מלחמלח
7
יוצקים את המרק ו 2/3 כוס מים על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
מיםמים
8
מורחים את טבעות הבצל על הצלעות ומפזרים אותם עם הפלפל. מכסים את המנה בנייר אלומיניום ואופים עד צלעות החזיר רכות, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
פלפלפלפל
מורחיםמורחים
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
9
לשנות את התנור כדי לצלות, להוסיף קצת יותר מרק אם האורז יבש להחזיר את המנה לתנור במשך כמה דקות עד החזיר הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
חזירחזיר
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.