צלעות חזיר חנוקות ברוטב פלפל
צלעות חזיר עם רוטב פלפל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, שמן canolan, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. נסו צלעות חזיר חנוקות ברוטב פטריות, צלעות חזיר חנוקות עם רוטב ואורז, ו צלעות חזיר חנוקות עם רוטב שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את שני הצדדים של צלעות באופן שווה עם 1/2 תיבול עוף כפית, 1/4 מלח כפית, ו 1/8 פלפל כפית.
שלב קמח, נשאר 1/2 תיבול עוף כפית, נשאר 1/2 כפית מלח, ופלפל שנותר במנה רדודה. לדלות צלעות חזיר בתערובת קמח, הזמנת שאריות קמח תערובת.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים צלעות חזיר ומבשלים 5 דקות בכל צד או עד לסיום; מעבירים למגש, ומתחממים.
מערבבים את תערובת הקמח הנותרת ואת החלב בקערה, מערבבים עם מקצף.
מוסיפים למחבת; מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית את החום; מבשלים 1 עד 2 דקות או עד הרוטב הוא מעובה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מגישים רוטב על צלעות חזיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.