צלעות חזיר חנוקות עם בצל וגרגרי צ'דר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר חנוקות עם בצל ו צ'דר גריסים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך צלעות חזיר במרכז לחתוך, חמאה, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם גריסים., צלעות חזיר חנוקות בצלים מקורמלים, ו צלעות חזיר חנוקות עם פלפלים ובצל.
הוראות
מביאים מים לרתיחה; מערבבים בחבית. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום. מערבבים גבינה, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית אבקת שום, ופלפל אדום.
בעוד גריסים לבשל, מפזרים חזיר עם 1/4 כפית מלח, 1/2 כפית אבקת שום, ופלפל שחור. לדלות בקמח. ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את החזיר והבצל; מטוגנים 6 דקות, הופכים חזיר לאחר 3 דקות.
מוסיפים מרק ומים; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 4 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.