צלעות חזיר מטוגנות עם כופתאות פטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1068 קלוריות, 109 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, פפריקה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות, צלעות חזיר מטוגנות, ו צלעות חזיר צלויות פריכות.
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
בתבנית אפייה רדודה 9 על 9 אינץ', מוסיפים את הקמח, מלח, פלפל ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מוסיפים את השרי ומאפשרים ליין להצטמצם בחצי. מערבבים במרק העוף ומניות בקר. מביאים לרתיחה ומוסיפים את השוקיים בחזרה למחבת. מכסים ומכניסים לתנור. Braise עד הבשר הוא מזלג רך ומושך מן העצמות, על 2 עד 2 1/2 שעות. כבה את התנור.
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
13
מערבבים היטב עם הידיים כדי ליצור בצק כופתה רך. זרוק את הבצק הכופתה על ידי הכףמלא לתוך הנוזל המתוח עם 1 כוס נוספת של ציר עוף. מבשלים את הכופתאות במשך 8 עד 10 דקות. מסדרים את שוקי החזיר על מגש ומצקת את הרוטב ואת כופתאות מעל.