קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות1
ציון בריאות31
מגזין

צלעות חזיר מיושנות

צלעות חזיר מיושנות
צלעות חזיר מיושנות הוא חלב חינם ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד גם כמנה עיקרית. אם יש לכם בשר חזיר חזיר, פלפל, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. מתכונים דומים: צלעות חזיר בסגנון קובני, צלעות חזיר חמאה עם תוספת אגס גורגונזולה, ו צלעות חזיר מיושנות.

הוראות

1
מחממים טיגון עמוק או סיר שמן ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
פרפר ירך חזיר.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
3
מניחים את הקמח בכלי רדוד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מניחים את פירורי הלחם בכלי רדוד נפרד. שוברים את הביצה לקערה ומקציפים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים מלח ופלפל לביצה לקבלת הטעם. טובלים את חלצי החזיר בקמח משני הצדדים, מאחור ובחזית. טובלים את חלצי החזיר, מלפנים ומאחור, לתוך הביצה. מכסים בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ירך חזירירך חזיר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מניחים את חלצי החזיר המכוסים בפירורי לחם לשמן חם, בתבנית או בטיגון עמוק. מבשלים עד שנעשה היטב
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ירך חזירירך חזיר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי