זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. , שהוא מוצק. נסו הפסטה הנעימה של ג'יימס בירד, Knockwurst עם כרוב כבוש מתובל וצלעות חזיר מעושן עם בייקון, תפוח ובצל, ו הממרח אבוקדו הטוב ביותר והפתעה נעימה. הריו גרנדה הוא לא רק על מרגריטות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בצל מטוגן ושום בחמאה חמה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
בצל
2
הסר ממחבת. לקצץ שומן עודף מן צלעות ומפזרים מלח ופלפל. צלעות חומות במחבת; לשפוך את השומן.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
חום נמוך יותר, להוסיף עלה דפנה מרק עוף. קוק מכוסה על אש נמוכה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
עלי דפנה
4
מעביר צלעות לצלחת הגשה, אבל לשמור אותם חמים.
5
מחממים מיצים במחבת ומפחיתים לחצי.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את השמנת החמוצה, תערובת בצל-שום ופפריקה, מערבבים היטב.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.