צלעות חזיר סיניות Barbequed
Spareribs Barbequed הסיני דורש סביב 3 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 894 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו דבש, מלח שום, רוטב חמוציות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צבע מאכל אדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת המזון של השטן האדום כקינוח. מתכונים דומים: סלמון ברביקיו סיני, Spareribs הסיני, ו Spareribs הסיני.
הוראות
בקערה גדולה, תערובת רוטב הויסין, רוטב חמוציות, רוטב סויה, יין לבן, דבש וצבע מאכל אדום.
מערבבים במלח שום ואבקת חמישה תבלינים סינית.
מניחים צלעות בתערובת. כיסוי, ולשרות במקרר לפחות 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים מים בתחתית מחבת צלייה גדולה. מסדרים צלעות על מדף פאן, ומבשלים 30 דקות בתנור שחומם מראש. מכסים בתערובת רוטב הנותרים, וממשיכים לבשל 30 דקות, לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות F (70 מעלות C).