קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

צלעות חזיר על האש

צלעות חזיר על האש
צלעות חזיר ברביקיו נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 782 קלוריות, 63 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. 104 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב צ'ילי, צלעות חזיר בשריות, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -30 דקות. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. מתכונים דומים: צלעות חזיר על האש, צלעות חזיר על האש, ו צלעות חזיר ברביקיו דביקות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לצלעות: בסיר בינוני שלבו את רוטב הסויה, הסוכר החום, המולסה, המלח ו -1 כוס מים. מביאים לרתיחה ומניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הכניסו את הצלעות לשקית אפייה גדולה בגודל הודו או לשקית ניילון אטומה. תמכו בשקית בתבנית אפייה בגודל 12 על 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
יוצקים את המרינדה על הצלעות ואוטמים את השקית. משרים את הצלעות במקרר לכמה שעות, הופכים את השקית מדי פעם לציפוי יסודי של הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מסננים וזורקים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
7
חותכים ארבעה חריצים בחלק העליון של שקית האפייה, אם אתה משתמש באחד. אחרת, הסר את הצלעות, העביר אותן לתבנית האפייה וכסה את התבנית בנייר כסף או במכסה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
לרוטב הברביקיו: בזמן שהצלעות נאפות, מערבבים בסיר גדול את הקטשופ, רוטב הצ ' ילי, הסוכר החום, החרדל היבש ו 1/3 כוס מים. מביאים את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב כדי להמיס את הסוכר, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
כָּתֵףכָּתֵף
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
אבקת חרדלאבקת חרדל
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
כשהצלעות מבושלות ונימוחות מוציאים אותן משקית האפייה. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מברישים את הצלעות משני הצדדים ברוטב הברביקיו ומחזירים אותם לתנור לאפייה, ללא כיסוי, למשך 30 דקות יותר. רגע לפני ההגשה, זרקו את הצלעות מתחת לצלייה כדי לתת להן מעט חרס.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שיראז וזינפנדל. צלעות חזיר וחזיר צלוי אחר עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא נהר פינו נואר הרוסי ווינדראסר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
וינדראסר נהר רוסי פינו נואר
וינדראסר נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של סאספרס, מוקה וליקריץ שחור מדגימים את האישיות הייחודית והנועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים מובחנים של פירות ברמבלי, אלון מתוק ופלפל לבן מובילים ליין רחב ומאוזן עם חומציות ידידותית למזון. הימים החמים והשמשיים של נהר הרוסי והלילות הערפילים הקרירים הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל נהדרים מבלי להיות מוגזמים או לאבד את החומציות הטבעית שלהם. הניחוחות והטעמים העמוקים והכהים הקלאסיים שהנהר הרוסי ידוע בזכות הברק ביין זה.