קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות71
מגזין

צלעות חזיר עם אגסים

צלעות חזיר עם אגסים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות חזיר עם אגסים. מנה אחת מכילה 2999 קלוריות , 492 גרם חלבון ו -91 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חומץ בלסמי, חמאה, אגסים ומלח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 51% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלעות חזיר עם אגסים , צלעות חזיר עם אגסים וצלעות חזיר עם אגסים וסיידר .

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה, ממיסים חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים אגסים, מפזרים סוכר. מבשלים ומערבבים במשך 2-3 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מוציאים אגסים לצלחת הגשה ושומרים חמים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
מפזרים צלעות חזיר עם מלח ופלפל. באותה מחבת מבשלים צלעות ללא כיסוי במשך 6-8 דקות מכל צד או עד שהן משחימות והמיצים מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוציאים לצלחת ושומרים חם.
6
מערבבים עמילן תירס ומרק עד לקבלת תערובת חלקה; להוסיף חומץ ורוזמרין. מערבבים לתוך מחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מגישים עם צלעות חזיר ואגסים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ