צלעות חזיר עם אנצ'ו צ' ילה לשפשף זיגוג פטל
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית ידידותית? צלעות חזיר עם לשפשף אנצ'ו צ' ילה וזיגוג פטל יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, טימין, מרק בקר פחות נתרן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פטל משמר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בייקוול עם שימורי פטל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אנצ'ו צ' ילה טורקיה עם מייפל בורבון זיגוג, חזה ברווז עם אנצ'ו צ' ילה Dulce De Leche זיגוג, ו צלעות בשר צבי בגריל ברוטב אנצ'ו צ' ילה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב היטב. לשפשף תערובת תבלינים באופן שווה על חזיר.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חזיר למחבת, ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מוסיפים מרק למחבת, ומבשלים 30 שניות, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. הגבר את החום לגובה בינוני.
להוסיף משמר למחבת; לבשל 1 דקה או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן עם מקצף.