קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 21 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

צלעות חזיר עם מרינדה מלפפון חמוץ

צלעות חזיר עם מרינדה מלפפון חמוץ
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? צלעות חזיר עם מרינדה מלפפון חמוץ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . לך לחנות ותביא מיץ מלפפון חמוץ, צלעות חזיר חתוכות במרכז, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-21 דקות. מתכונים דומים: המרינדה צלעות החזיר הטובה ביותר אי פעם, צלעות חזיר מלפפון חמוץ עם Escabeche פטריות ותפוחי אדמה מרוסקים, ו מולסה מרינדה לצלעות חזיר בגריל.

הוראות

1
מסדרים צלעות חזיר בצלחת רדודה. מכסים במיץ חמוצים. להשרות במקרר במשך 8 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון חמוץ מיץמלפפון חמוץ מיץ
צלעות חזירצלעות חזיר
2
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ואח שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
ניקוז, ולהשליך מרינדה. נתחי חזיר מתבלים עם מלח ופלפל. גריל במשך 6 עד 8 דקות לכל צד, או עד הבשר הוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חזירצלעות חזיר
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.