קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

צלעות חזיר עם פודינג לחם פטריות

צלעות חזיר עם פודינג לחם פטריות
אם יש לך פלפל טחון טרי, שמן בישול, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר פטריות, צלעות חזיר פטריות מהירות, ו אוהבי פטריות צלעות חזיר.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חמאה 9 על 13 אינץ צלחת אפייה או צלחת גראטן בגודל דומה. במחבת גדולה לא מקל, להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מוסיפים את הבצל והסלרי; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים לרכך, כ -3 דקות. הגבירו את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את הפטריות ואת הקורנית ומבשלים עד שהפטריות מתחילות להשחים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
הסר את המחבת מהחום. מערבבים בקוביות הלחם, 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להעביר את התערובת לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
מערבבים יחד את המרק, ביצים, וחצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
יוצקים את התערובת באופן שווה על פטריות ולחם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
9
שים את הצלחת בשליש התחתון של התנור ואופים במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בינתיים, לחמם את השמן במחבת על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מפזרים את הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל על צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חזירצלעות חזיר
12
מוסיף את הצלעות למחבת וחום, כ -3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
הסר את הצלעות מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
הסר את פודינג הלחם מהתנור לאחר שהוא אופה במשך 25 דקות ולהגדיר את צלעות החזיר ישירות על גבי. חזור לתנור ומבשל עד שהבשר נעשה והפודינג מוגדר רק, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
המלצת יין: חזיר ופטריות כל יש זיקה מדהימה פינו נואר, כך שילוב זה של השניים עושה בחירה קלה. מעדיפים בורגונדי צרפתי מעט ארצי על פני אחיו fruitier ממדינות אחרות. יין premier cru מציע מורכבות וטעם פירות מרוכז; יין ברמה כפרית יהיה קל ופשוט יותר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.