קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

צלעות חזיר עם קרם פטריות ואגוזי לוז, בצל פורח קלוי עם מטבל חווה, דלעת ספגטי צלויה

צלעות חזיר עם קרם פטריות ואגוזי לוז, בצל פורח קלוי עם מטבל חווה, דלעת ספגטי צלויה
צלעות חזיר עם קרם פטריות ואגוזי לוז, בצל פורח קלוי עם מטבל חווה, דלעת ספגטי צלויה דורשת בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. זה עובד טוב כמנה עיקרית. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. אם יש לכם בצל, עלי פטרוזיליה טריים, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה די טוב. נסו דלעת ספגטי צלויה עם שעועית לבנה + ראגו פטריות, דלעת ספגטי צלויה עם שעועית לבנה + ראגו פטריות, ו צלעות חזיר צלויות ענבים ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות פ.מעיל גיליון אפייה גדול עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר את העור החיצוני מבצל, לשמור אותם שלמים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
חותכים בצל מלמעלה כמעט לתחתית (בלי לחתוך עד הסוף), ויוצרים 8 טריזים שווים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מניחים בצל על תבנית עם נייר אפייה, מרססים בתרסיס בישול ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים דלעת ספגטי על אותו נייר אפייה, הבשר כלפי מעלה. מרססים דלעת בתרסיס בישול ומתבלים במלח ופלפל. צולים דלעת ובצל במשך 25 עד 30 דקות, עד ששניהם רכים והבצל מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
בינתיים מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מתבלים את שני צידי החזיר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים חזיר למחבת חמה ומבשלים 2 דקות לכל צד, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוציאים חזיר מהתבנית ומניחים בצד. לאותה מחבת מוסיפים פטריות ושום ומקפיצים 5 דקות, עד שהפטריות מתרככות ומשחררות מיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים מרק עוף ומביאים לרתיחה. מחזירים חזיר למחבת ומבשלים 5 דקות, עד שהוא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים שמנת כבדה ומבשלים 1 דקה. בעזרת מזלג, למשוך סקווש מן העור בגזרים, מה שהופך גדילים דמויי ספגטי. מסדרים דלעת על מגש או צלחת ומעליהם רוטב חזיר ושמנת. למעלה עם אגוזי לוז ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
סכין קילוףסכין קילוף
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
מגישים 2 בצלים קלויים לצד, עם מטבל חווה, ושומרים את הבצל שנותר לארוחה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
רוטב ראנץרוטב ראנץ
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים בשנת 2016 שלנו קרנרוס שרדונה. תווים של אפרסק בגריל,אגס, קרואסון חמאה ווניל היוו את הבמה לשרדונה עשירה ומלאה. הניחוחות מתרחבים על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, תפוח פריך, יערה, קוקוס קלוי ורקיק וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם החומציות הבהירה שלו הופכים אותו ליין ראוי לגיל שניתן ליהנות ממנו במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.