צלעות חזיר צלויות עם גריסי צ'דר ובייקון
צלעות חזיר צלויות עם גריסי צ'דר ובייקון הוא מתכון דרומי שמגיש 4. למנה העיקרית הזו יש 748 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-220 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חלב, צלעות חזיר, גריסי בישול וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כף יוצא דופן של 90%. מתכונים דומים: צלעות חזיר משופשפות ברביקיו וגריסי צ'דר, צלעות חזיר חנוקות עם בצל וגריסי צ'דר, ו צלעות חזיר עם תפוחים וגריסי גבינת בייקון שמנת.
הוראות
בסיר בינוני מביאים את החלב לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הגריסים, 1/2 כפית המלח, 1/4 כפית הפלפל והחמאה. מבשלים ומערבבים לעתים קרובות, עד שהגריסים רכים. מערבבים פנימה גבינה ובייקון. מניחים בצד ושומרים על חום.
מפזרים את צלעות החזיר עם יתרת המלח והפלפל, או לפי הטעם.
במחבת טפלון גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את צלעות חזיר, ומבשלים10 דקות, מפנה מדי פעם.
כף כמה גריסים על כל צלחת הגשה וסדר צלע חזיר מעל.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה וריזלינג. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקמוריי ראנץ ' נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
![חוות מקמריי נהר רוסי פינו נואר]()
חוות מקמריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמריי 2012 פינו נואר של עמק הנהר הרוסי שלנו נפתחת בניחוחות של לבנדר ובויסנברי המפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין העסיסי הזה יש תחושת פה משיי, ממוסגרת ברמזים עדינים של אלון מיישון חבית.