קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

צלעות חזיר צ'ילי בגריל עם סלסה טורטילה-Tomatillo

צלעות חזיר צ'ילי בגריל עם סלסה טורטילה-Tomatillo
המתכון בגריל צ'ילי צלעות חזיר עם סלסה טורטילה-Tomatillo יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 4 שעות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 52 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, כוסברה, טומטילו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו צלעות חזיר צ'ילי בגריל עם סלסה טורטילה-Tomatillo, צלעות חזיר בגריל עם סלסה Tomatillo, ו צלעות חזיר בגריל עם Tomatillo, תירס, סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, רדודה, לשלב את אבקת צ ' ילה, כוסברה, אורגנו, שום, גרידת ליים, מיץ ליים ו 1/4 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את צלעות החזיר ופונים למעיל. מכסים ומקררים במשך 3 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
3
הגדר מחבת גריל ברזל יצוק על חום גבוה. בקערה, לזרוק את tomatillos וסראנו עם 1 כף השמן; העונה עם מלח ופלפל. גריל מעל חום גבוה עד tomatillos הם חרוך קלות, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להעביר את הטומטילו וסראנו למשטח עבודה. קוצצים בגסות את הטומטילו וטוחנים את הסראנו.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
5
מעבירים לקערה ומוסיפים את הכוסברה, האבוקדו ואת 1 כף השמן הנותרת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מנמיכים את החום מתחת למחבת הגריל עד בינוני. לגרד את המרינדה מהצלעות. גריל את הצלעות מעל חום מתון עד חרוך קל מדחום לקרוא מיידית מוכנס ליד אוגרי העצם 135, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
להעביר את הצלעות למגש; לכסות באופן רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
תן לנוח 5 דקות.
9
מערבבים את צ ' יפס טורטייה לסלסה, ואז כפית את הסלסה על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
Dientes De AjoDientes De Ajo
10
מגישים מיד, עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו